Schoonheid van binnenuit dankzij euramin BEAUTY

euramin BEAUTY is een speciaal ontwikkelde formule die de gezonde huid van natuurlijke voedingsstoffen voorziet en de haargroei stimuleert. Hiermee levert het een belangrijke bijdrage aan het behouden van een aantrekkelijke uitstraling - geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Huid en haar weerspiegelt een algemeen gevoel van welzijn

Onze voeding heeft een grote invloed op het hele lichaam - op de gezondheid maar ook op het uiterlijk. Onze huid en haren zijn inderdaad een spiegelbeeld van onze manier van leven. Het heet niet voor niets "schoonheid van binnenuit!" Gezond, vol haar en een gladde huid hebben de juiste voedingsstoffen in voldoende hoeveelheid nodig, zodat het van een optimale verzorging kan profiteren en daardoor direct invloed op ons welzijn hebben.

Gezond leven, gezond uiterlijk

Een gezonde levensstijl met voldoende slaap en lichaamsbeweging, zo weinig mogelijk alcohol of nicotine en een uitgebalanceerd voedingspatroon dragen bij dat de huid en haren soepel en gezond blijven. Om gezond te blijven en een stralend uiterlijk te houden hebben we voldoende voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen en aminozuren nodig. Wanneer individuele voedingsbestanddelen ontbreken, spiegelt dit ook in onze buitenste beschermlaag weer, dus onze huid en haren.

Een gezonde levensstijl zorgt dat de huid en haren gezond blijven en spiegelen dit weer. Profiteer van de ondersteuning dankzij euramin BEAUTY voor een stralend uiterlijk.

Beauty tip

Drink 's morgens warm water, het liefst op nuchtere maag. Dit verwijderd de gifstoffen wat ’s nachts wordt opgebouwd uit het lichaam en activeert daarnaast de stofwisseling. Het verbetert ook de bloedsomloop - de haren glanzen, het huidbeeld verbetert zich.

Schoonheid heeft de juiste verzorging van binnenuit nodig

Dun en slap haar, rimpelvorming zoals ook een slappe huid kunnen tekenen zijn dat de cellen in ons lichaam met onvoldoende microvoedingsstoffen zoals aminozuren, vitaminen en andere sporenelementen worden verzorgd. Een slecht voedingspatroon of zware lichamelijke of geestelijke spanningen zijn vaak verantwoordelijk voor een dergelijke voedingsstof tekort. Omdat het stofwisselingsproces met toenemende leeftijd over het algemeen langzamer wordt, zorgt de extra inname van een supplement bestaande uit de juiste hoeveelheid en kwaliteit aan microvoedingsstoffen voor de verzorging van binnenuit.

Er goed uitzien versterkt het zelfvertrouwen

Een gladde, rimpelvrije huid, mooie en gezonde haren en een goed gevormd lichaam dragen aanzienlijk bij aan een mooie uitstraling en een sterk gevoel van eigenwaarde.

 

Om uw huid en haar in perfecte conditie te brengen of behouden is het van belang uw levensstijl en eetgedrag kritisch onder de loep te nemen. Het is belangrijk schadelijke stoffen (teveel zon, roken etc.) te vermijden en ervoor te zorgen dat voldoende essentiële voedingsstoffen en vloeistof worden opgenomen.

euramin BEAUTY ondersteunt het uiterlijk en welzijn

BEAUTY per 4 capsules % NRV*
Thiamine (Vitamine B1) 3,8 mg 345
Riboflavine (Vitamine B2) 4,4 mg 314
Niacine 53 mg NE 331
Vitamine B6 4,4 mg 314
Vitamine B12 8,4 µg 336
Pantotheenzuur 19,6 mg 327
Foliumzuur 664 µg 332
Biotine 142 µg 284
Magnesium 101 mg 27
Selenium 28 µg 51
Zink 10 mg 100
L-glutamine 440 mg -
L-carnitine 320 mg -
L-arginine 160 mg -
Goji bessen extract 20 mg -
* Voedingswaardereferentie voor de dagelijkse inname

Essentiële voedingsstoffen voor een gezonde en frisse uitstraling

L-glutamine

Eenzijdig en ongezond eten kan tot een verzuring leiden, het zuur-base-evenwicht van het lichaam raakt dan uit balans met het gevolg dat cellen en weefsel worden vernietigd. Het aminozuur glutamine speelt een cruciale rol bij een duurzaam zuur-base-evenwicht. Giftige ammoniak wordt door glutamine in de nieren afgesplitst, de alkalische ammoniak molecuul bindt zuur en scheidt dit uit. Voldoende inname van glutamine is belangrijk voor een elastische, strakke huid en voor de haarstructuur.

L-carnitine

Carnitine is belangrijk voor een gezonde huid: De huid heeft voor het behoud van de natuurlijke functies creatine nodig, wat de opbouw van bindweefsel, ureum stofwisseling en de cel vernieuwing ondersteunt. Creatine is opgebouwd uit de aminozuren arginine en methionine (onderdeel van carnitine). Carnitine is dus belangrijk voor een gezonde huid.

L-arginine

Arginine is een semi essentieel aminozuur wat vooral belangrijk is voor de bloedsomloop. Het levert de bouwsteen NO (stikstofmonoxide), zodat de fijne adertjes gesignaleerd worden dat ze zich moeten verwijden. Alleen zo kunnen ze genoeg bloed en voedingsstoffen vervoeren. Dit vaatverwijdende effect van arginine bevordert haargroei doordat de bloedtoevoer naar de haarwortels wordt verbeterd.

Vitamine B-complex, zink en selenium

De B-vitaminen bevorderen de groei van weefsel en cellen, hebben invloed op de collageen- en pigmentvorming en reguleren de vochtbalans en de verhoorning van de bovenste laag van de huid. Zink is als antioxidant essentieel voor de huid en de haren. Het bouwt het haarbestanddeel keratine mee op, zorgt voor de ontwikkeling van een hoornlaag op de huid en ondersteunt het genezingsproces. Selenium fungeert ook als antioxidant en beschermt zo de cellen van de huid en het haar.

Dit zeggen onze klanten

Doe-het-zelf handpeeling

3 EL olijfolie met 1 EL

fijne suiker mengen

Het mengsel een paar minuten zacht inmasseren. Vervolgens de handen goed wassen en indien nodig met handcrème insmeren.

 

Andere beauty-tips:

  • Citroen tegen droge ellebogen: Een halve citroen op de ellebogen wrijven, laten inwerken en vervolgens afspoelen. De citroen verwijdert oude huidschilfers en verzorgt de huid. Aansluitend goed insmeren.
  • Bodylotion goed inmasseren, dit stimuleert de doorbloeding en verzorgt bovendien de huid.
  • Het gebruik van natuurlijke producten zoals kokosolie voor de reiniging van het gezicht ’s avonds – dit is goed voor de huid, omdat het geen kunstmatige agressieve ingrediënten bevatten.
  • Verse groenten en fruit zijn rijk aan vitaminen, mineralen, sporenelementen, vezels en eiwitten.U kunt er zelf toe bijdragen zich fit, goed en mooi te voelen.

Meer zelfvertrouwen opbouwen

Naast een ononderbroken inname van euramin BEAUTY (onze deskundigen bevelen een inname van minstens 6 maanden aan) kunnen evenwichtige voeding, veel beweging en voldoende slaap ook voor een strakke huid, vol en gezond haar en een mooie uitstraling zorgen. Bij de ontwikkeling hebben wij erop gelet dat de natuurlijke voedingsstoffen in een exclusieve combinatie zinvol zijn gedoseerd - een holistische en

effectieve aanpak. Hoewel het niet altijd eenvoudig is het eetpatroon te veranderen, het is het zeker waard! Want gezonde voeding verhoogt het algemene welbevinden, terwijl regelmatige lichaamsbeweging voor een strakker lichaam zorgt en daardoor gelukshormonen vrijkomen. Volgens deskundigen kan een goede lichaamshouding positief op de eigenwaarde werken.

euramin BEAUTY

is een specifiek ontwikkelde formule die ervoor zorgt dat de gezonde huid met natuurlijke voedingsstoffen wordt verzorgd, de haargroei bevorderd en helpt een stralend uiterlijk te behouden.

euramin BEAUTY

euramin — de hoogste kwaliteit voor een eerlijke prijs


In Duitsland geproduceerd

Hoogste kwaliteit aan grondstoffen

Natuurlijke oorsprong

Onderzocht door deskundigen

Transparante receptuur