Colofon

Verantwoordelijk voor deze website:

KPDM GmbH
Willy-Brandt-Straße 57
20457 Hamburg
Duitsland

Bedrijfsleider:
Achim Pfüller

Vestigingsplaats van de vennootschap: Hamburg
Geregistreerd in het handelsregister te Hamburg onder referentie: HRB 98527
BTW nummer: DE251509291, NL820127218B01

Per e-Mail: info@euramin.nl
Tel.: 0031 858 884 777

Contactformulier

Door het versturen van het contactformulier stemt u ermee in dat uw persoonlijke gegevens voor de verzameling, de verwerking en het gebruik van uw aanvraag worden gebruikt (Voor meer informatie over de herroeping vind u onder de Privacy policy.)

 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht in te vullen.

 

Aansprakelijkheid voor de inhoud

 

Als aanbieder van diensten zijn wij in overeenstemming met § 7 lid 1 TMG voor eigen inhoud op deze pagina’s volgens de algemene wettelijke bepalingen verantwoordelijk. Volgens §§ 8 t/m 10 TMG zijn wij als aanbieder van diensten echter niet verplicht toegezonden of opgeslagen informatie van derden te bewaken of te onderzoeken,  op omstandigheden die wijzen op een handeling in strijd met de wet.

Verplichtingen om informatie te verwijderen of te blokkeren voor gebruik volgens de algemene wettelijke bepalingen blijven hierdoor onaangetast. Aansprakelijkheid op dit punt is echter pas mogelijk vanaf het tijdstip dat kennis is ontstaan van concrete wetsovertreding. Indien ons dergelijke wetsovertredingen bekend worden, zullen wij de betreffende inhoud onmiddellijk verwijderen.

 

Aansprakelijkheid voor links

 

Onze internetpagina’s omvatten links naar externe websites van derden. Op de inhoud daarvan hebben wij geen invloed. Daarom kunnen wij ook geen aansprakelijkheid voor de inhoud van deze externe websites aanvaarden. Voor de inhoud van de websites waarnaar via links wordt verwezen is steeds de betreffende aanbieder of exploitant van deze pagina’s verantwoordelijk. De pagina’s waarnaar via links wordt verwezen zijn op het moment van plaatsing van de link gecontroleerd op mogelijke wetsovertredingen. Op het moment van plaatsing van de link kon geen inhoud die in strijd is met de wet worden vastgesteld.

Een permanente controle van de gelinkte pagina's is onredelijk, zonder concreet bewijs van een overtreding. Indien ons dergelijke wetsovertredingen bekend worden, zullen wij de betreffende links onmiddellijk verwijderen.

 

Auteursrecht

 

Alle teksten, foto's en gepubliceerde informatie zijn onderworpen aan het auteursrecht van KPDM GmbH. Een reproductie of weergave ook alleen van onderdelen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van KPDM GmbH.